top of page

VER

HUI

ZEN

Kleiner wonen

Ga je (noodgedwongen) kleiner wonen en heb je geen idee waar je je spullen allemaal moet laten? Laat mij je helpen uitzoeken wat er mee gaat naar je nieuwe huis en waar de rest naartoe gaat.

Verhuizen

Je hoeft niet per se kleiner te gaan wonen; verhuizen is een perfect moment om je spullen eens flink uit te zoeken. Dit doe je natuurlijk voordat je gaat verhuizen. Het is erg zonde van alle moeite en energie om dit pas in je nieuwe huis te doen. Ik weet dat er soms veel haast bij is om alles in te pakken, maar toch is het beter om alleen mee te nemen wat je mee wilt nemen. Zal ik je een handje helpen? 

HU

IS

Keuken

Heb je te veel spullen voor jouw keuken? In een fijne en overzichtelijke keuken worden de lekkerste gerechten bereid. Ik sta je graag bij om er zo’n georganiseerde keuken van te maken

Rommelkamer

Heb je een ruimte in huis die telkens maar rommelig is, wordt en blijft? Waarschijnlijk kan de ruimte handiger worden ingericht en de spullen op een andere manier geordend. Zal ik helpen?

Garage

Ben jij de gelukkige eigenaar van een garage? Fijn! Daar kun je namelijk veel spullen georganiseerd opruimen en je fietsen of eventueel je auto droog parkeren. Maar misschien past er op dit moment geen enkele fiets in je garage. Ik weet een goede oplossing en help je graag met het organiseren.

Anchor 1

ADMINISTRATIE

Administratie

Is administratie niet jouw favoriete klus en belanden daarom alle brieven op een grote stapel? Of erger nog: liggen er ongeopende enveloppen in je huis? Dan heb je nog niet het perfecte systeem te pakken om ervoor te zorgen dat je grip houdt op je administratie. Zal ik je dat uitleggen en/of voordoen?

Digitale chaos

Staan er te veel bestanden op je laptop of pc? Weet je niet waar je moet beginnen om dit weer overzichtelijk te krijgen? Ik geef je graag tips om er een geordende structuur in aan te brengen, die je kunt volhouden

Foto's

Een doos vol afgedrukte foto’s, en daarna heel veel digitale foto’s. Waarschijnlijk heel erg veel. Zie je door de bomen het bos niet meer? Mag ik je dan laten zien wat de handigste manier is om orde in de chaos te scheppen?

KINDER

EN

Kinderen en school

Lopen je kinderen vast op school? Dreigen ze te blijven zitten en denk je dat dat niet nodig is?

Ik kijk graag met ze naar hun werkplek en leer ze nieuwe technieken aan om te plannen. Zo zullen ze grotere hoeveelheden huiswerk aan kunnen en technieken leren die ze tot aan hun examens nodig hebben. Ik werk niet productgericht maar procesgericht, waardoor misschien een duur huiswerkinstituut niet nodig is

Kinderen en speelgoed

Hebben jouw kinderen (te) veel speelgoed? Struikel je regelmatig over alles wat op de vloer ligt of lukt het niet om na het spelen de kamers weer netjes te krijgen? Ik weet veel over handige opruimsystemen en zie snel de mogelijkheden van een ruimte zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen. Uiteindelijk zal het zo georganiseerd zijn, dat de kinderen precies weten waar ze wat moeten opruimen

bottom of page